Junior servicemonteur Installatietechniek

Baan gegevens

 • Bedrijf: Effect Personeelsdiensten
 • Plaats: Zwolle
 • Plaatsingsdatum: 25-01-2023
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Vast contract
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ZwolleVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Zwolle Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Zwolle.
 • Datamonteur

  Toegevoegd op 14-11-2023 door Effect Personeelsdiensten

  Als datamonteur ben jij de partner tussen het bedrijf en de klanten. Op locatie bij de klant en op diverse bouwprojecten kun jij de opdrachten succes afronden. Jij bent verantwoordelijk voor het aanleggen en uitvoeren van netwerk- en glasvezelprojecten, het uitvoeren van service inspecties en het organiseren van het materiaal dat benodigd is.

  Effect Personeelsdiensten
 • Calculator

  Toegevoegd op 10-11-2023 door Effect Personeelsdiensten

  In de rol van calculator / kostendeskundige maak je deel uit van het bedrijfsbureau. Jouw primaire taak is het opstellen van gedetailleerde kostencalculaties van de glasvezelprojecten. Aan de  hand van bestekken, tekeningen en andere gegevens vertaal jij deze naar offertes en bespreekt deze met de klant. Het is belangrijk dat jij kostentechnisch het overzicht houdt. Tijdens de verschillende fasen van het project zal je namelijk calculatiewerkzaamheden blijven uitvoeren om in te grijpen...

  Effect Personeelsdiensten
 • Operator 3-ploeg

  Toegevoegd op 13-10-2023 door Effect Personeelsdiensten

  Als operator in de 3-ploeg ben jij voor een groot deel verantwoordelijk voor de productie van de verpakkingen. Jij bent verantwoordelijk voor de drukkerij, het lamineren en het snijden. Zeer allround functie dus! Als operator in de 3-ploeg werk jij samen met een getalenteerd en gepassioneerd team om een eindproduct van topkwaliteit te leveren.

  Effect Personeelsdiensten

ZwolleVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Zwolle

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Zwolle? Op de ZwolleVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ZwolleVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank