Montagemedewerker

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maintec NL - Noord-West
 • Plaats: Heerenveen
 • Plaatsingsdatum: 11-01-2018
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Vast contract, Detachering/Interim
Deel deze vacature:

Algemene omschrijving

Als montagemedewerker ben je verantwoordelijk voor het in eerste instantie ondersteunen van de vaste montagemedewerkers in de onderstaande werkzaamheden:
- gaten voorboren in het beton;
- afmeten van de profielen:
- het zetten van de profielen;
- het plaatsen van glaspanelen.

Op de langere termijn is er de mogelijkheid om meer verantwoordelijkheden te krijgen. Mocht je al meer ervaring hebben binnen dit vakgebied, is daar uiteraard al direct de mogelijkheid toe.

Gestelde eisen

Als montagemedewerker heb/ben jij:
- Technische affiniteit (door opleiding of werkervaring opgedaan);
- In het bezit van een VCA diploma (of bereidt om deze op korte termijn te behalen);
- Bereidt om van maandag t/m donderdag in de kost te gaan (Nederland en België);
- Flexibel als het gaat om werktijden;
- Een harde werker en een echte doorzetter.

Uren

Afhankelijk van de functie.

Meer informatie

Arbeidsvoorwaarden

Als montagemedewerker zal je gedurende een langere termijn via Maintec worden ingezet bij onze opdrachtgever. Bij gebleken geschiktheid behoort het zeker tot de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.

De beloning zal plaatsvinden volgens de CAO Kleinmetaal (Functiegroep 6).
De reisuren zullen volledig worden vergoedt en er zal tevens een dagelijkse vergoeding zijn van €135,00 (mits jij in de kost zit op één van de lopende projecten)Sollicitatieprocedure

Wil jij in aanmerking komen voor deze toffe baan als montagemedewerker en werkzaam zijn op de mooiste projecten in Nederland en België, reageer dan snel middels het versturen van je sollicitatie.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen via onderstaande:
Telefoon: 0513- 65 34 34
Mail: Noordwest@maintec.net

Informatie over Maintec NL - Noord-West

Onze opdrachtgever is een gerenommeerde partner op het gebied van balustrades (van de ontwerpfase tot aan het monteren op locatie)Binnen het bedrijf zijn zes montagemedewerkers werkzaam, die er elke dag een uitdaging van maken om zoveel mogelijk werk te verzetten.Als montagemedewerker zal je samen als team balustrades plaatsen op diverse uitdagende projecten in Nederland en België. Op maandag vertrek je met het gehele team naar het project en zal je op donderdag weer terug zijn. Het is dan ook vereist dat je er open voor staat om in de kost te gaan.Alle bijkomende vergoedingen (denk aan overnachtingen en maaltijden) zijn zeer goed geregeld, zodat jij niet voor verassingen komt te staan.

Maintec NL - Noord-West
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ZwolleVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Zwolle Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Zwolle.
 • Gereedschap Slijper

  Vandaag geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Als gereedschapslijper ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de stansgereedschappen. Je reinigt, repareert en slijpt de gereedschappen en registreert de uitgevoerde werkzaamheden hiervan. Daarnaast bereid je de gereedschappen voor om ingezet te worden in de verschillende productieprocessen. Daarbij ben je in staat om gereedschappen in- en uit te bouwen waarbij jij verantwoordelijk bent voor de juiste voorbehandeling, smering en afstelling. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud...

  Olympia Uitzendbureau
 • Machinebankwerker RVS doorboren en ontbramen

  Gisteren geplaatst door Timing

  Voor onze opdrachtgever in Meppel zijn we op zoek naar een Machinebankwerker / Productiemedewerker in de RVS metaal. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het doorboren van de producten en het ontbramen. Je krijgt tekeningen in 2D aangeleverd van de afdeling werktuigbouwkunde, je krijgt tekeningen van verschillende hoeken van het betreffende product te zien. Jou taak is om het product tot op de laatste millimeter af te werken zoals op de tekening is weergeven. Dit houdt in dat je de...

  Timing
 • Hulpmonteur dak en gevelmontage

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Aangeven van gereedschap aan de monteur. Helpen vasthouden van dak- en gevelplaten en als je kunt monteren. Werklocatie schoonhouden, vegen, gereedschap opruimen. Materiaal in en uit de bus halen samen met de montagemedewerker.

  Olympia Uitzendbureau
 • Monteur / inbouwer Scheepsbouw

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Als inbouwer / monteur ben je van alle markten thuis. Zo ben je bezig met het inbouwen van motoren en het samenstellen van constructies binnen de schepen.

  Olympia Uitzendbureau
 • Fulltime operator rioolrenovatie regio Zwolle

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Als full time operator rioolrenovatie ga jij samen met je ploeg door heel Nederland de rioolputten reinigen en onderhouden. Hierbij rij je met de wagen met de kolkenzuiger rond.

  Olympia Uitzendbureau

ZwolleVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Zwolle

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Zwolle? Op de ZwolleVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ZwolleVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank

Statistieken

 • Aantal banen: 588
 • Aantal bedrijven: 32
 • Aantal CV's: 17