Tendermanager

Baan gegevens

 • Bedrijf: HRM@WORK
 • Plaats: 's-heerenbroek
 • Plaatsingsdatum: 27-09-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Het doel van jouw bijdrage als Tendermanager is het verwerven van een opdracht vanuit technisch inhoudelijke kennis en benadering. Een tendertraject duurt een half jaar tot twee jaar waardoor je als Tendermanager intensief betrokken bent het tenderproject. Je bent daarin niet verantwoordelijk voor de acquisitie maar wel voor het verkrijgen van de uiteindelijke handtekening. Het verkrijgen van de uiteindelijke handtekening is een proces van het bouwen van vertrouwen; zowel op inhoud als op relationeel vlak.

In dit proces heb je de volgende taken en verantwoordelijkheden:

 • Budgettair kader scheppen om te komen tot een bieding;
 • Bepalen van een biedingsstrategie;
 • Analyse maken van het concurrentieveld;
 • Financiële modellen maken;
 • Leiding geven aan een Tenderteam;
 • Leveranciers betrekken in het traject en samen de markt, mogelijkheden verkennen en betrekken in de prijsvorming.
Je weet antwoorden te geven op de volgende vragen:
 • Hoe kunnen wij het meeste leveren tegen de laagste kosten;
 • Hoe genereren wij de meeste toegevoegde waarde voor de opdrachtgever.
Ondanks dat je niet verantwoordelijk bent voor de deal maken word je wel betrokken in de dialoog met de opdrachtgever en ben je aan het eind wel aanwezig om het rond te maken.
Jouw doel: zorgen dat jouw bedrijf geselecteerd wordt.

Gestelde eisen

Wij vragen
Voor de vacature Tendermanager komen we graag met je in contact wanneer jij voldoet aan onderstaande functie-eisen en wensen:

 • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding Building Services, Technische Bedrijfskunde of HIT W/E;
 • Je hebt 5 jaar ervaring als Tendermanager of Projectmanager in de grote utiliteit;
 • Je kan je goed en snel inlezen en inleven in de materie;
 • Je denkt en opereert ‘out-of-the-box’ waar nodig;
 • Je hebt ervaring met het presenteren van plannen op schrift en mondeling;
 • Je bent assertief en weet jezelf mondeling en schriftelijk goed uit te drukken;
 • Je bent woonachtig in de regio Overijssel, Gelderland of Flevoland.
Wij bieden
Als Tendermanager ontvang je een marktconform bruto maandsalaris. Je krijgt de beschikking over een bedrijfswagen, smartphone en laptop. De CAO Metaal en Techniek is van toepassing op je arbeidsovereenkomst. Je komt in een bedrijf te werken met korte lijnen waar ondernemen, platte organisatiestructuur en snel beslissen aan de orde van de dag zijn. Dat werkt plezierig. In je arbeidsovereenkomst zijn de volgende zaken opgenomen:
 • Een 40-urige werkweek;
 • 25 vakantiedagen;
 • 13 ADV dagen;
 • 8% vakantiegeld;
 • Pensioenregeling bij PMT;
 • Studiekosten vergoeding;
 • Onkostenvergoeding.

Uren

Een 40-urige werkweek.

Salaris

Als Tendermanager ontvang je een marktconform bruto maandsalaris. Je krijgt de beschikking over een bedrijfswagen, smartphone en laptop. De CAO Metaal en Techniek is van toepassing op je arbeidsovereenkomst.

Meer informatie

Bedrijfsprofiel
Dit bedrijf is een technisch dienstverlener met een landelijke dekking. Naast de business unit projecten en service heeft zij nog een aantal productmarktcombinaties. Deze betreffen bijvoorbeeld industrie, datacenters, meet- & regeltechniek en beveiligingstechniek.

De afdeling projecten opereert vanuit drie locaties in Nederland. Deze expertise centra verzorgen de totale engineering, begeleiding en oplevering van grote projecten. De capaciteit voor de uitvoering van grote projecten wordt geleverd vanuit de regionale vestigingen.

De projecten afdeling bedient onder andere opdrachtgevers in de gezondheidszorg. Haar specialiteit is het ontwerpen van gebouwgebonden installaties voor de zogenaamde ‘hot-floors’. Deze betreffen de operatie kamers, laboratoria, radiologie, verkoeverkamers en ruimten voor de CT scans en MRI apparatuur. Ook het ontwerpen, engineeren, installeren en onderhouden van complete ziekenhuizen behoren tot haar specialiteit.

HRM@WORK heeft de opdracht een Tendermanager te werven.

HRM@WORK
HRM@WORK, bemiddelaar in vaste banen, helpt deze opdrachtgever bij het vinden van de juiste kandidaat voor de openstaande vacature Tendermanager. Wij doen dat door het werving en selectieproces uit handen te nemen. Wij nodigen je uit om te solliciteren via de button. Wij behandelen uw persoonlijke gegevens vertrouwelijk en zorgvuldig. Na ontvangst reageren wij binnen vijf werkdagen.

Informatie over HRM@WORK

HRM@WORK is een professioneel werving- en selectiebureau, wij bemiddelen in vaste banen specifiek in de elektro- en installatiebranche. HRM@WORK bestaat meer dan 10 jaar, ons team bestaat uit ervaren specialisten met ruime ervaring, kennis en relaties in de branche. We zoeken voor bedrijven –onze klanten– de juiste persoon voor hun vacatures.......
Lees meer over HRM@WORK

HRM@WORK
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ZwolleVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Zwolle Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Zwolle.
 • Nachtdiensten als data entry medewerker in december bij PostNL in Zwolle

  Toegevoegd op 16-11-2019 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Zin om ongegeneerd mee te blèren met kersthits en lekker bij te verdienen tijdens de dure dembermaand? Dan is het sorteercentrum van PostNL in Zwolle the place to be. Vanaf 7 december draaien ze hier al op volle toeren om alle kerstpost en -pakketjes op tijd te bezorgen bij de klant. En jij kunt ze hierbij helpen.Klinkt gezellig, maar wat houdt dat helpen precies in?Als data entry medewerker ben jij de super snelle kerstelf die het kerstfeest voor veel mensen...

  YoungCapital
 • Ga je lekker op hoge snelheden? Lees dan snel verder! in Zwolle

  Toegevoegd op 15-11-2019 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Als procesoperator heb jij de leiding over de sorteermachine die meer dan 25.000 kaarten per uur sorteert. Als je denkt dat de machine al het werk doet, dan heb je het mis. Want jij zorgt er ook voor dat er een contstante stroom van post de machine ingaat. Dat is niet alles, je zorgt er voor dat de machine regelmatig wordt schoongemaakt en zorgt voor licht onderhoud. Ook zorg je ervoor dat problemen met de machine worden opgelost, bijvoorbeeld als er een kaart vast zit....

  YoungCapital
 • Parttime productiemedewerker in de nacht bij PostNL in Zwolle

  Toegevoegd op 13-11-2019 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Je gaat aan de slag bij het postsorteercentrum van PostNL in Zwolle. Het doel van de SMK is het sorteren van kleine briefpost. Aan de zijkanten komt de post gesorteerd op postcode uit de machine in bakken terecht. Deze bakken worden door medewerkers uitgehaald en in containers geplaatst. Bij de SMK til je voornamelijk volle bakken met post uit de machine en deze plaats je in rolcontainers. Op de SMK loop je veel en til je redelijk zware bakken. Week 50 t/m 52 zijn erg...

  YoungCapital
 • Parttime productiemedewerker in de avond bij PostNL in Zwolle

  Toegevoegd op 13-11-2019 door YoungCapital

  Wat ga je doen? Je kunt aankomende maanden parttime aan de slag bij het postsorteercentrum van PostNL Zwolle als productiemedewerker van maandag t/m vrijdagavond. In week 50 t/m 52 komen de zondagen hier ook bij kijken. De werktijden vallen tussen 19:00 tot 01:00 uur, in de drukke weken kan het ook zijn dat je nog eerder moet beginnen. Je kunt vanaf 2 avonden per week al aan de slag, maar 5 avonden mag ook altijd. Mocht je in 2020 door willen bij PostNL, is dit mogelijk. Geef dit maar...

  YoungCapital
 • Nachtdiensten draaien in december bij PostNL in Zwolle!

  Toegevoegd op 12-11-2019 door YoungCapital

  Wat ga je doen? I’m dreaming of a PostNL Christmas. Oké, dat gaat misschien een beetje ver, maar je hebt in ieder geval geen zin om de hele kerstvakantie op je kont te zitten. Snappen we. Want wie wil er nu niet een lekker zakcentje bijverdienen in de dure decembermaand?Maar hoe ziet een PostNL-kerst er dan uit?Als productiemedewerker bij PostNL in Zwolle tel jij elke dag af tot middernacht. Why? Omdat je dan mag beginnen met werken. Jij draait namelijk alleen...

  YoungCapital

ZwolleVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Zwolle

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Zwolle? Op de ZwolleVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ZwolleVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank