Coach WMO/Consulent

Baan gegevens

 • Bedrijf: Maandag® Zwolle
 • Plaats: Zwolle
 • Plaatsingsdatum: 12-06-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Dienstverlenend, enthousiast en representatief. Dit zijn kernwoorden die jou als ervaren WMO professional typeren. Jij bent een doorpakker die met zijn/haar dienstverlenende karakter iets voor de medemens en startende professionals wil betekenen.


Herken jij jezelf in bovenstaande profielschets? Lees dan snel verder wat Maandag® voor jou als ervaren WMO professional kan betekenen.


Over de functie van Coach WMO/consulent:


In de functie van Coach WMO/Consulent is geen dag hetzelfde. Zo ben jij het ene moment bezig om jouw eigen huisbezoeken te uit te voeren, zo ben jij het andere moment bezig in de functie van coach WMO en ben jij verantwoordelijk voor de begeleiding en opleiding van startende WMO professionals.


Je start je dag met een kop koffie, waarna je deelneemt aan het wekelijkse overleg. Hierin worden casussen besproken, je plan voor de week en alle belangrijke zaken omtrent de WMO. Alles om er voor te zorgen dat jouw week op rolletjes loopt.


In jouw rol als WMO consulent houd jij je bezig met het zelfstandig afhandelen van alle aanvragen op de WMO maatwerkvoorzieningen. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het behandelen van de aanvragen voor individuele voorzieningen (rol-, wonen- en vervoersvoorzieningen). Dit doe je door middel van het voeren van keukentafelgesprekken met cliënten. Tot slot maak je de beschikkingen en stel je ondersteuningsplannen op. Waar nodig, overleg je met collega's, zorgaanbieders, leveranciers en andere (externe) partners.


Naast dat je zelfstandig en uitvoerend als WMO consulent aan de slag gaat, krijg jij de verantwoordelijkheid om als Coach WMO op te treden. Hiervoor krijg jij vanuit Maandag® en de opdrachtgever uren vrij, waarin jij een traineeprogramma op maat samen mag stellen in samenspraak met de startende professional en Maandag®. Met jouw kennis en expertise van de WMO weet je wat jouw trainee nodig heeft om zo snel mogelijk zelfstandig aan het werk te gaan. Zo gaan jullie samen op huisbezoek, schrijven jullie gespreksverslagen en komen jullie tot een beschikking.


Houdt het proces op wanneer jouw trainee zelfstandig aan het werk gaat? Nee! Jij blijft zijn/haar supervisor die klaar staat voor vragen, feedback en evaluaties.


Om ook jou als Coach WMO te begeleiden wordt er vanuit Maandag®, in samenspraak met de diverse coaches, intervisie georganiseerd waarin veel voorkomende moeilijkheden, successen en opleidingsmethoden aan bod komen. 

Gestelde eisen

 • Een afgeronde HBO opleiding in de richting van SJD, MWD, Ergotherapie of Fysiotherapie;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring als WMO consulent;
 • Ervaring met begeleiden/opleiden van (startende) WMO consulenten is een pré;
 • Beschikbaar voor 32-36 uur per week; 


Aanbod

Uren

40uur

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan direct door op de button te klikken, of neem voor meer informatie contact op met Maandag®: +31 (0) 612 975 128

Informatie over Maandag® Zwolle

Maandag® Zwolle detacheert professionals bij één van de 25 gemeenten in de regio Zwolle. Als professional krijg jij bij Maandag® de kans om jouw ervaring toe te passen bij verschillende opdrachtgevers. Door een kijkje te nemen in verschillende keukens ontwikkel jij je verder door middel van de diversiteit aan casuïstiek. Geen dag is hetzelfde! Verschillende opdrachtgevers? Dat is voor jou geen probleem. Hier staat vanuit Maandag® €0,19 per gereden kilometer tegenover.Maandag® vindt het belangrijk dat professionals goed begeleid worden. Daarom komen zowel de accountmanager, als recruiter met enige regelmaat bij jou langs. Deze projectbegeleiding geeft jou de mogelijkheid om je vragen te stellen, om te sparren of gewoon om te laten zien hoe goed je het doet.Meer weten over wat Maandag® voor jou kan betekenen? Solliciteer dan nu!

Maandag® Zwolle
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ZwolleVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Zwolle Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Zwolle.
 • WABO-coördinator

  Vandaag geplaatst door Maandag® Zwolle

  Voor onze opdrachtgever in Flevoland ben ik op zoek naar een WABO-coördinator. Het betreft een opdracht voor 20 uur per week voor minimaal een jaar! In de rol van WABO-coördinator coördineer je het proces van vergunningverlening zelfstandig, van vooroverleg tot en met de omgevingsvergunning. Het toetsen en coördineren van deelactiviteit(en) bouw, werk of werkzaamheden uitvoeren, planologisch afwijkingen, kappen, enz. Je controleert de aanvragen voor een omgevingsvergunning op volledigheid en...

  Maandag®
 • Projectleider ruimtelijke projecten

  Vandaag geplaatst door Maandag® Zwolle

  Voor onze opdrachtgever in Overijssel ben ik op zoek naar een projectleider ruimtelijke projecten. Het gaat om een opdracht voor 32 uur per week voor langere duur. Het is mogelijk deze opdracht op zowel detacheringsbasis als middels een ZZP-constructie uit te voeren.Als projectleider ruimtelijke projecten treed je op als projectleider binnen de strategische en andere projecten. Je verzorgt en bewaakt de planning, de onderlinge afstemming en de rapportages m.b.t. de strategische en andere...

  Maandag®
 • Junior vergunningverlener WABO

  Vandaag geplaatst door Maandag® Zwolle

  Voor onze opdrachtgever in de regio Zwolle ben ik op zoek naar een junior vergunningverlener WABO.Je ondersteunt de verschillende collega vergunningverleners zowel inhoudelijk als procedureel. Je maakt stukken compleet, toetst op ontvankelijkheid, je behandelt binnenkomende aanvragen voor bouwvergunningen, handelt deze af en je behandelt meldingen.Belangrijk is dat je communicatief vaardig bent omdat jij ook de contacten onderhoudt met de aanvragers van de vergunningen. Naast het werk als...

  Maandag®
 • Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening

  Gisteren geplaatst door Maandag® Zwolle

  Economisch gaat het goed en dat is te merken. Er ontstaat steeds meer discussie over de optimale indeling van de beschikbare ruimte en over het zo goed mogelijk aanpassen van de samenleving hierop. Er zijn daarom volop spelregels om dit proces in goede banen te leiden. Zonder experts op het gebied van Ruimtelijke Ordening zijn er geen goede antwoorden op de vraagstukken die in deze complexe omgeving ontstaan. Als Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening ben jij een expert binnen jouw vakgebied...

  Maandag®
 • Jeugdconsulent

  Toegevoegd op 14-06-2019 door Maandag® Zwolle

  Voor een gemeente in de provincie Overijssel ben ik op zoek naar een jeugdconsulent voor 24 tot 32 uur per week. De jeugdconsulent die wij zoeken is enthousiast, proactief en weet precies wat er moet gebeuren als er een melding binnen komt. Je verzamelt de noodzakelijke informatie en verstrekt de benodigde informatie aan de cliënt. Je beschikt over een sterk analytisch vermogen en zet aan de hand hiervan eventuele interventies op. Verder beschik jij als jeugdconsulent over de nodige...

  Maandag®

ZwolleVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Zwolle

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Zwolle? Op de ZwolleVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ZwolleVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank