C# Ontwikkelaar

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Zwolle
 • Plaatsingsdatum: 10-11-2023
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Natuurlijk is het leuk om allerlei 'standaardapplicaties' te maken, maar als ervaren C# .NET Developer ben je toch veel liever bezig met een unieke maatwerk-ERP-applicatie? Een applicatie die alle businessdomeinen met elkaar verbindt; niet alleen productie maar ook alles wat daar omheen zit.

Als jij nu denkt: "Hé, dat gaat over mij!" dan vertel ik je graag meer over deze mooie positie bij een groot internationaal textielbedrijf in de buurt van Zwolle! Lees snel verder!

Deze internationale producent van allerlei innovatieve en duurzame textielproducten maakt gebruik van een industrie-specifieke ERP-applicatie. Deze applicatie (ooit gebouwd in Magic) wordt inmiddels volledig in eigen hand doorontwikkeld, en is een paar jaar geleden gemigreerd naar C#, maar nog wel binnen een Magic-framework. Alle onderdelen van de organisatie maken gebruik van deze applicatie, dus zowel staf- (finance, sales, CRM, HR) als productie-afdelingen. Dus of er nou nieuwe business-processen zijn, bedrijven worden overgenomen of nieuwe machines in gebruik worden genomen, jij gaat er als ontwikkelaar voor zorgen dat dat allemaal naadloos aangepast wordt!

Je maakt deel uit van een klein enthousiast IT-team met een IT manager, een applicatie- en een systeembeheerder en een (externe) ontwikkelaar. Dit team is verantwoordelijk voor alle ICT binnen de organisatie. Hoewel er niet officieel Agile/Scrum gewerkt wordt, komen veel elementen van moderne ontwikkel-methodes terug in deze positie. Dat betekent dat jij als ontwikkelaar ook betrokken bent bij het beheren van de structuur en planning, het vaststellen van story's en use cases met de business, het testen en nog veel meer.

Jouw verantwoordelijkheden:

 • Het verder uitbreiden en optimaliseren van de maatwerk applicatie in C# met Magic / Firefly Framework;
 • Analyseren en ontwikkelen van dashboards en visualisaties in PowerBi;
 • Analyseren en ontwikkelen van data interfaces tussen zusterondernemingen en leveranciers;
 • Analyseren van bestaande code en verbetervoorstellen doen;
 • Bijdragen aan innovatieve projecten (bijvoorbeeld robotisering);
 • Sparren met collega's over aanpassingen en projecten.

Een veelzijdige functie in de buurt van Zwolle voor 32-40 uur per week, waarbij veel on-site gewerkt wordt. Het salaris voor deze functie is afhankelijk van jouw relevante kennis en ervaring, en ligt tussen 3500 - 5500 euro bruto per maand.

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Gestelde eisen

Natuurlijk hou jij er als developer van om achter je scherm(en) te zitten en degelijke software te bouwen. Maar voor deze functie is het ook belangrijk dat je communicatief sterk bent, goed kan schakelen met verschillende stakeholders en ook het vermogen hebt bedrijfsprocessen mee te nemen in jouw ontwikkel-keuzes. Verder zien we graag: * Minimaal hbo werk- en denkniveau; * Ten minste 3 jaar relevante werkervaring met backend- en/of ERP-systemen; * Uitstekende C# .NET kennis en ervaring; * Kennis van Visual Studio, GIT, Power BI, SQL/Database tools, datamodelleer-technieken, DevExpress WinForms & WPF * Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift; * Het vermogen zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Uren

32-40 hours

Salaris

Bespreekbaar

Informatie over Independent Recruiters

Independent Recruiters is hét werving, selectie & executive search bureau voor staffuncties in onder andere Finance, ICT, Sales & Marketing en HRM. Wij zijn landelijk actief in de bemiddeling en advisering van ervaren en startende HBO en WO professionals....
Lees meer over Independent Recruiters

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ZwolleVacatureBank.nl.

ZwolleVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Zwolle

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Zwolle? Op de ZwolleVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ZwolleVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank