(Water)Monsternemer

Baan gegevens

 • Bedrijf: Normec BioBeheer
 • Plaats: Zwolle
 • Plaatsingsdatum: 22-10-2019
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving


Wij zijn per direct op zoek naar een

(Water)Monsternemer


BEDRIJFSOMSCHRIJVING
Normec BioBeheer is een toonaangevend geaccrediteerd laboratorium op het gebied van Legionella, microbiologisch wateronderzoek van water en microbiologisch onderzoek voor het binnenmilieu.
Normec Biobeheer voldoet aan de accreditatiecriteria voor testlaboratoria zoals is vastgelegd in de NEN-EN-ISO/IEC 17025.
Normec BioBeheer is onderdeel van de Normec Group.
Als monsternemer kom je te werken in een informeel team met gedreven collega’s die klaar staan om alle ervaringen met jou te delen.

DIT WORDT JE JOB
Als monsternemer ben je dagelijks op pad om bij onze klanten (zeer grote diversiteit) de volgende werkzaamheden te verrichten:

• Het nemen van watermonsters voor microbiologische en chemische analyses
• Het nemen en analyseren van zwembadwater
• Het nemen van lucht- en oppervlakte monsters voor microbiologische analyses

Gestelde eisen

 
WAT BRENG JE MEE
Als monsternemer ben je verantwoordelijk voor goede uitvoering van de activiteiten met betrekking tot het nemen van de monsters. Je dient verantwoording af te leggen aan de Laboratorium manager.

• MBO werk- en denkniveau met bij voorkeur technisch inzicht.
• Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
• Je bent in het bezit van een rijbewijs B
• Bij voorkeur in het bezit van VCA diploma
• Enthousiasme en zelfstandigheid
• Communicatief sterk en probleem oplossend
• Service en kwaliteit staan bij jou voorop, en je bent in staat bij te dragen aan de innovatiekracht van onze organisatie.

TEVENS BEN JE
• Flexibel
• Accuraat
• Standvastig

Uren

40

Meer informatie

WE HEBBEN JE VEEL TE BIEDEN
Een functie waarin je een uitgelezen kans krijgt om bij te dragen aan je eigen succes binnen een groeiende, informele en uiterst boeiende omgeving. Wij bieden mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en initiatief.

ZIN IN EEN GOEDE CARRIEREMOVE?
Solliciteer dan direct! Mail je CV en motivatie naar Patrick Bruinsel via patrick.bruinsel@normec.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Informatie over Normec BioBeheer

Normec BioBeheer is een laboratorium op het gebied van water- en luchtkwaliteit met als specialisaties de Legionella bacterie en microbiologische metingen ten behoeve van het binnenmilieu. Normec BioBeheer is onderdeel van de Normec Group.

Normec BioBeheer
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ZwolleVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Zwolle Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Zwolle.
 • Parttime productiemedewerker in de nacht bij PostNL in Zwolle

  Gisteren geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? Je gaat aan de slag bij het postsorteercentrum van PostNL in Zwolle. Het doel van de SMK is het sorteren van kleine briefpost. Aan de zijkanten komt de post gesorteerd op postcode uit de machine in bakken terecht. Deze bakken worden door medewerkers uitgehaald en in containers geplaatst. Bij de SMK til je voornamelijk volle bakken met post uit de machine en deze plaats je in rolcontainers. Op de SMK loop je veel en til je redelijk zware bakken. Week 50 t/m 52 zijn erg...

  YoungCapital
 • Parttime productiemedewerker in de avond bij PostNL in Zwolle

  Gisteren geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? Je kunt aankomende maanden parttime aan de slag bij het postsorteercentrum van PostNL Zwolle als productiemedewerker van maandag t/m vrijdagavond. In week 50 t/m 52 komen de zondagen hier ook bij kijken. De werktijden vallen tussen 19:00 tot 01:00 uur, in de drukke weken kan het ook zijn dat je nog eerder moet beginnen. Je kunt vanaf 2 avonden per week al aan de slag, maar 5 avonden mag ook altijd. Mocht je in 2020 door willen bij PostNL, is dit mogelijk. Geef dit maar...

  YoungCapital
 • Nachtdiensten draaien in december bij PostNL in Zwolle!

  Eergisteren geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? I’m dreaming of a PostNL Christmas. Oké, dat gaat misschien een beetje ver, maar je hebt in ieder geval geen zin om de hele kerstvakantie op je kont te zitten. Snappen we. Want wie wil er nu niet een lekker zakcentje bijverdienen in de dure decembermaand?Maar hoe ziet een PostNL-kerst er dan uit?Als productiemedewerker bij PostNL in Zwolle tel jij elke dag af tot middernacht. Why? Omdat je dan mag beginnen met werken. Jij draait namelijk alleen...

  YoungCapital
 • Fulltime operator in december voor PostNL Zwolle

  Toegevoegd op 09-11-2019 door YoungCapital

  Wat ga je doen? December is de maand van Sinterklaas, awkward familiediners en slechte kerstliedjes. Maar ook van kerstkaarten en last minute cadeaustress. En daar weten ze bij PostNL alles van. Elke dag verwerken zij een miljoen kaarten. Daar kunnen ze dus nog wat hulp bij gebruiken.“Oké, maar wat ga ik precies doen?”Jij bent verantwoordelijk voor één van de sorteermachines in het sorteercentrum. Je zorgt dat er een constante stroom post ingaat en...

  YoungCapital
 • Directievoerder

  Toegevoegd op 07-11-2019 door Maandag® Zwolle

  Als directievoerder ben jij de verbinder tussen de opdrachtgever en de uitvoerende aannemer. Met jouw kennis van zaken vertegenwoordig je de opdrachtgever. Daarnaast zorg jij ervoor dat de financiën worden bewaakt, waarborg jij de kwaliteit van het geleverde werk en ben jij verantwoordelijk voor de planning.Als directievoerder ben jij in staat afwijkingen op te merken en te herstellen. Ook heb jij een bemiddelende rol bij conflicten. Als directievoerder draag jij de verantwoording voor de...

  Maandag®

ZwolleVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Zwolle

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Zwolle? Op de ZwolleVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ZwolleVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank