Software Machine vision Engineer

Baan gegevens

 • Bedrijf: VMI Group
 • Plaats: Epe
 • Plaatsingsdatum: 08-10-2020
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 5 - 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving


In het kort
Voor een solide werking van de VMI machines is "Vision" een onmisbaar onderdeel. Klanten zien een groot belang bij inzage in het productieproces aan de hand van data. Met meerdere camera's in één machine kom je terecht in een wereld van ondere andere complexe algoritmes, optica, belichtinguitdagingen en de natuurkunde achter de sensortechnologie.

Jouw werk
Jouw werk is een mooie mix aan diverse werkzaamheden.
Je ontwerpt 2D/3D vision oplossingen voor de verschillende VMI producten en ontwikkelt hiervoor beeldverwerkingsalgoritmes. De software wordt ontwikkeld in C++/.NET core wat draait op een Linux distributie. Je overlegt veelvuldig met collega’s uit andere afdelingen die de machines ontwikkelen en met collega software engineers. Je voert zelfstandig testen uit. Je hebt meestal 2 á 3 afzonderlijke projecten lopen.
Wanneer het nodig is reis je af naar de klant voor uitleg, upgrades, het testen van nieuwe ontwikkelingen, storingen etc. Daarnaast werk je als team samen aan nieuwe ontwikkelingen voor het optimaliseren van de machine.

Meer informatie over de VMI Pixxel (Camera's) vind je via https://www.vmi-group.com/specifications/vmi-pixxel/

Werkomgeving
De afdeling R&D Digital Technologies bestaat uit in totaal 12 medewerkers. Je werkt direct samen met zo een 5 collega's aan het onderdeel Vision. Dit team bestaat uit een groep serieuze techneuten met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.

Gestelde eisen

 
Jouw Profiel
Voor bovenstaande rol zoeken we een proactief, communicatief en stressbestendig persoon. Je neemt graag zelf het initiatief en vindt het leuk om incidenteel klanten te bezoeken. Het is fijn als je enige kennis mee brengt van de systemen, maar ook open staat voor nieuwe manieren van werken.
Wiskunde en natuurkunde zijn componenten waarmee je te maken krijgt tijdens dit werk, dus een op de betá kant gerichte HBO/WO opleiding komt goed van pas.
Daarnaast vinden wij "Machine Vision" kennis belangrijker dan gedegen kennis in de software.

Uren

40

Meer informatie

 
We bieden:
• Werken aan een tastbaar product waar een hoge waarde aan hangt
• Internationale mogelijkheden
• Opleidingsmogelijkheden
• Primaire arbeidsvoorwaarden worden bepaald aan de hand van je werkervaring/opleiding
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (Metalektro CAO)

Geïnteresseerd?
Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton bovenaan deze pagina. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jolien Tromp van de afdeling HR via telefoonnummer 0578-679613

Een screeningsonderzoek maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Informatie over VMI Group

Over VMI Group
Onze 1600 medewerkers over de wereld streven er voortdurend naar onze industrieën naar een hoger niveau te brengen, door geavanceerde, innovatieve technologieën te leveren waarmee onze klanten succesvoller zijn. VMI ontwikkelt, produceert, verkoopt en installeert high tech machines voor banden, rubber en blik en de farmaceutische en persoonlijke verzorgingsindustrie. Dankzij de drive en ambitie van onze medewerkers, zijn wij in staat onze klanten de beste oplossing te bieden. Heb jij ook deze ambitie?

VMI is een dochteronderneming van de TKH Group NV (TKH), het moederbedrijf van een internationaal opererende groep ondernemingen die zich heeft gespecialiseerd in het creëren en leveren van innovatieve systemen en netwerken voor informatie, telecommunicatie, elektrotechniek en industriële productie. Als onderdeel van onze inzet voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), volgt VMI het beleid van TKH. De aandelen TKH zijn genoteerd aan Euronext Amsterdam (AMX / Ticket Symbol: TWEKA).

VMI Group
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ZwolleVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Zwolle Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Zwolle.
 • Software Engineer C#

  Toegevoegd op 08-10-2020 door VMI Group

    In het kort De machines van VMI werken op verschillende soorten software. Voor de gebruikersinterface van de machine is voor de door Microsoft ontworpen C# programmeertaal gekozen. Draag bij aan het slimmer maken van onze machines voor de toekomst! Jouw werk Als Software Engineer C# werk je aan de ontwikkeling van innovatieve en betrouwbare software voor onze HMI op productie machines en SCADA/MES systemen. Naast bediening en diagnose spelen deze systemen een steeds...

  Bind HR Solutions

ZwolleVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Zwolle

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Zwolle? Op de ZwolleVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ZwolleVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank