Schoonmaak Hotel Restaurant Grandcafe parttime

Baan gegevens

 • Bedrijf: Olympia Uitzendbureau
 • Plaats: Emmeloord
 • Plaatsingsdatum: 10-08-2018
 • Werkniveau: LBO / VMBO
 • Werkervaring: 5 t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Tijdelijk contract
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ZwolleVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Zwolle Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Zwolle.
 • Schoonmaak werk 20 uur in de zorg Parttime

  Eergisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Je gaat schoonmaken op een kinddagcentrum (zorg) in Meppel. Kinderdagcentrum biedt orthopedagogische ondersteuning aan ongeveer 40 kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar met een ontwikkelingsachterstand, een verstandelijke beperking en eventueel bijkomende problematiek, zoals een motorische of zintuiglijke beperking, autisme en meervoudige beperkingen.Je hebt ervaring in de schoonmaak en je kunt goed rekening houden met de doelgroep.

  Olympia Uitzendbureau
 • Medewerker housekeeping

  Eergisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Als part time medewerker housekeeping heb jij de taak om de hotelkamers schoon te maken. Je werkdag start dagelijks om 10:30 uur waarbij er wordt besproken welke kamers er worden schoongemaakt. Na deze bespreking ga je aan de slag om deze kamers binnen de gewenste tijd schoon te maken.

  Olympia Uitzendbureau
 • Industrieel schoonmaker

  Toegevoegd op 16-08-2018 door Olympia Uitzendbureau

  Ben jij een harde werker die graag zijn/haar handen uit de mauwen steekt? Dan ben jij de parttime industrieel schoonmaker die wij zoeken! Je werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken van de ruimtes en machines bij een slagerij te Zwolle.

  Olympia Uitzendbureau
 • Word parttime schoonmaker bij een school in Zwolle

  Toegevoegd op 13-08-2018 door YoungCapital

  Functieomschrijving De school is uit, de leerlingen gaan naar huis na een dag leren en jouw werkdag begint nu. Met stofzuiger, dweil en poetsdoeken in de aanslag ga jij de school door. Je zorgt ervoor dat de vloeren blinken, de bureaus weer fris en fruitig zijn en de toiletten neem je ook goed onder handen. Je werkt twee uur per dag, het is hard werken dus de sportschool kun je weer een keer overslaan! Met jouw oog voor detail zie je het ook als er eens iets extra's gedaan moet...

  YoungCapital
 • Word tijdelijk, parttime schoonmaker in Zwolle

  Toegevoegd op 10-08-2018 door YoungCapital

  Functieomschrijving Van maandag tot en met vrijdag kom jij met jouw stofzuiger, dweil en poetsdoeken de locatie door en wanneer jij klaar bent shined de hele locatie weer. Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die van aanpakken houdt, je werkt namelijk lekker door en dit doe je zelfstandig. Jij weet hoe belangrijk het is dat een locatie netjes en schoon is en draait daar dan ook je hand niet voor om. Alle bureaus worden met een doekje door jou schoongemaakt, de vloeren worden...

  YoungCapital

ZwolleVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Zwolle

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Zwolle? Op de ZwolleVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ZwolleVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank