Productiemedewerker

Baan gegevens

 • Bedrijf: Olympia Uitzendbureau
 • Plaats: Zwolle
 • Plaatsingsdatum: 13-07-2018
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 5 t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Vast contract
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ZwolleVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Zwolle Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Zwolle.
 • Werkvoorbereider Renovatie

  Toegevoegd op 19-09-2018 door Maandag® Zwolle

  Voor een kleine aannemer ben ik op zoek naar een werkvoorbereider renovatie en modernisering. Het is een specifieke functie die zich richt op bijvoorbeeld de renovatie van kerken en monumentale panden. “Oog voor detail, werken op bijzondere plekken en geen opdracht die hetzelfde is”. Spreekt dit je aan? In de functie van werkvoorbereider ben jij verantwoordelijk voor de voorbereiding van het project. Een goed begin is het halve werk, aan jou de taak om voor een vliegende start te zorgen! Een...

  Maandag®
 • Bouwkundig werkvoorbereider

  Toegevoegd op 17-09-2018 door Maandag® Zwolle

  Samen met de projectleider en uitvoerder vorm jij als werkvoorbereider een team. Als team draag je de verantwoordelijkheid voor de voorbereiding en realisering van één of meerdere middelgrote- en grote projecten in de utiliteitsbouw, woningbouw of renovatie. Je bent de spil in het project en jouw inbreng en kennis bepaalt (mede) het succes van een project. Je draagt zorg voor het maken van uitgewerkte planningen en tijdschema's, afroepschema's en het controleren van tekeningen en het...

  Maandag®
 • Technisch productiemedewerker

  Toegevoegd op 13-09-2018 door Olympia Uitzendbureau

  Heb jij ervaring in een technische/bouw gerelateerd productiebedrijf en wil jij full time aan de slag als productiemedewerker? Dan ben ik op zoek naar jou! Als technisch productiemedewerker zorg jij er voor dat de eindproducten van het bedrijf op de juiste manier in elkaar worden gezet. Je bent bekend met gereedschappen en gaat graag fysiek aan de slag.

  Olympia Uitzendbureau
 • Interieurbouwer/monteur

  Toegevoegd op 11-09-2018 door Olympia Uitzendbureau

  Voor een opdrachtgever in Hoogeveen zijn wij op zoek naar een interieurbouwer/monteur. Je bent als monteur in staat om een bestaande trap een nieuw uiterlijk te geven. Dit moet gebeuren op een vakkundige en nauwkeurige manier omdat maatwerk leveren erg belangrijk is. Of het hier nu gaat om een dichte of open trap, een gebogen, rechte, lange of korte trap, dit is voor jou geen probleem.

  Olympia Uitzendbureau
 • Verkoper Bouwproducten

  Toegevoegd op 06-09-2018 door Olympia Uitzendbureau

  Als fulltime verkoper van de bouwproducten sta jij in een winkel waar jij de klanten helpt. Jij adviseert en verkoopt de afnemers en weet de juiste producten aan te dragen. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het aanvullen van de producten in de winkel en voor het schoonhouden van de winkel.

  Olympia Uitzendbureau

ZwolleVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Zwolle

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Zwolle? Op de ZwolleVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ZwolleVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank