Schoonmaker

Baan gegevens

 • Bedrijf: Olympia Uitzendbureau
 • Plaats: Hoogeveen
 • Plaatsingsdatum: 13-07-2018
 • Werkniveau: LBO / VMBO
 • Werkervaring: 5 t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Tijdelijk contract
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ZwolleVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Zwolle Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Zwolle.
 • Medewerker housekeeping

  Toegevoegd op 20-07-2018 door Olympia Uitzendbureau

  Als part time medewerker housekeeping heb jij de taak om de hotelkamers schoon te maken. Je werkdag start dagelijks om 10:30 uur waarbij er wordt besproken welke kamers er worden schoongemaakt. Na deze bespreking ga je aan de slag om deze kamers binnen de gewenste tijd schoon te maken.

  Olympia Uitzendbureau
 • Schoonmaker 8 uur per week!

  Toegevoegd op 20-07-2018 door Olympia Uitzendbureau

  Als parttime schoonmaker maak jij de kantoren schoon in Zwolle. De uren zijn flexibel in te richten maar je moet ongeveer 7 uur per week maken verdeeld over 4 dagen.

  Olympia Uitzendbureau
 • Industrieel schoonmaker

  Toegevoegd op 19-07-2018 door Olympia Uitzendbureau

  Ben jij een harde werker die graag zijn/haar handen uit de mauwen steekt? Dan ben jij de parttime industrieel schoonmaker die wij zoeken! Je werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken van de ruimtes en machines bij een slagerij te Zwolle.

  Olympia Uitzendbureau
 • Schoonmakers bij fabriek gezocht in Zwolle

  Toegevoegd op 18-07-2018 door YoungCapital

  Functieomschrijving Abbott is een groot distributiecentrum in voedingsmiddelen en medicijnen. Bij deze schoonmaakklus is het van groots belang dat er secuur en goed wordt schoongemaakt. Samen met een groot team zorg jij dat de fabriek weer spik en span schoon is voor de komende distrubutie maanden. Het is fysiek een zware klus, dus wij zijn op zoek naar harde werkers die graag de handen uit de mouwen steken.  Wat wij bieden Je werkt in een informele omgeving met...

  YoungCapital
 • Parttime Schoonmaak

  Toegevoegd op 10-07-2018 door Olympia Uitzendbureau

  In het oude centrum van Giethoorn in de omgeving van Steenwijk een café-restaurant schoonmaken!Onze opdrachtgever zou het fijn vinden als je 2 tot 4 uur komt schoonmaken vanaf 08:00 - 12:00 uur op di-, wo-, vr-, za- en zondag.Denk hierbij aan het schoonmaken van het restaurant en de keuken. Stofzuigen, stof afnemen, soppen en diverse klusjes zoals het lappen van de de ramen en het dweilen van de keuken en WC`s.

  Olympia Uitzendbureau

ZwolleVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Zwolle

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Zwolle? Op de ZwolleVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ZwolleVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank