Industrieel schoonmaker parttime regio Zwolle

Baan gegevens

 • Bedrijf: Olympia Uitzendbureau
 • Plaats: Zwolle
 • Plaatsingsdatum: 13-03-2018
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 5 t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Bijbaan
Deel deze vacature:

Algemene omschrijving

Ben jij een harde werker die graag zijn/haar handen uit de mauwen steekt? Dan ben jij de industrieel schoonmaker die wij zoeken! Je werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken van de ruimtes en machines bij een slagerij te Zwolle.

Gestelde eisen

Je bent een harde werken en neemt verantwoordelijkheid in je werk. Je bent flexibel en kunt goed in teamverband werken.

Uren

15

Salaris

1213

Meer informatie

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt vaste uren met veel taken. Hiervoor krijg jij een mooi salaris.

Olympia Uitzendbureau, opgericht in 1969, behoort tot de top van uitzendorganisaties in Nederland en levert een breed scala aan personeelsdiensten binnen vrijwel alle marktsegmenten. Als enige grote uitzender hanteert Olympia een unieke franchiseformule: Alle lokale vestigingen zijn in handen van zelfstandige ondernemers. Door haar......
Lees meer over Olympia Uitzendbureau

Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ZwolleVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Zwolle Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Zwolle.
 • Industrieel schoonmaker gezocht regio Zwolle

  Toegevoegd op 19-03-2018 door Olympia Uitzendbureau

  Tijdens dit tijdelijke project ben je samen met collega's als industrieel schoonmaker werkzaam. Het reinigen van zowel de bovenleiding als de treinsporen van station Zwolle is waar jij je voornamelijk mee bezig zal houden. Je werkt in een klein en overzichtelijk team en voert diverse werkzaamheden uit. Dit is dé kans om bij te dragen aan een schoon station van Zwolle!

  Olympia Uitzendbureau
 • Schoonmaak bijbaan in de avonduren in Zwolle

  Toegevoegd op 15-03-2018 door Olympia Uitzendbureau

  Ben jij op zoek naar een bijbaan in de avonduren en in het weekend bijvoorbeeld naast je studie en houd je van aanpakken? Dan bij jij de schoonmaker die wij zoeken! Doormiddel van een hogedrukspuit maak jij de werkvloer samen met jou collega's weer helemaal schoon. Daarnaast help je mee met het klaarleggen van bestellingen en producten.

  Olympia Uitzendbureau
 • Bijbaan industrieel schoonmaker regio Zwolle

  Toegevoegd op 14-03-2018 door Olympia Uitzendbureau

  Ben jij een harde werker die graag zijn/haar handen uit de mauwen steekt? Dan ben jij de parttime industrieel schoonmaker die wij zoeken! Je werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken van de ruimtes en machines bij een slagerij te Zwolle. Daarnaast ga jij orderpicken en moet je af en toe de klanten helpen.

  Olympia Uitzendbureau
 • Parttime schoonmaker regio Zwolle

  Toegevoegd op 12-03-2018 door Olympia Uitzendbureau

  Als parttime schoonmaakster - schoonmaker zorg jij ervoor dat het kantoor netjes blijft. Je gaat langs bij het bedrijf om de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren. Denk hierbij aan stofzuigen, prullenbakken legen en toiletten schoonmaken. Ben jij een aantal uren per dag beschikbaar en lijkt dit werk je leuk? Solliciteer dan direct!

  Olympia Uitzendbureau
 • Industrieel schoonmaker gezocht regio Zwolle

  Toegevoegd op 09-03-2018 door Olympia Uitzendbureau

  Ben jij op zoek naar een flexibele baan en weet jij van aanpakken? Wij zijn op zoek naar een schoonmaker in Zwolle. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak van treinstellen, van vloeren en ramen tot aan de toiletten.Wekelijks werk je gemiddeld 24 tot 32 uur per week. De werkdagen en werktijden zijn variabel, met nadruk op nacht- en weekenddiensten. Voornamelijk maak je treinstellen in Zwolle schoon, maar het is mogelijk om tevens in Lelystad ingezet te worden.Ervaring is...

  Olympia Uitzendbureau

ZwolleVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Zwolle

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Zwolle? Op de ZwolleVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ZwolleVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank