Meewerkend voorman / meewerkend voorvrouw

Baan gegevens

 • Bedrijf: Olympia Uitzendbureau
 • Plaats: Hoogeveen
 • Plaatsingsdatum: 12-01-2018
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 5 t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Tijdelijk contract
Deze vacature is inmiddels vervuld. Hierdoor is het niet meer mogelijk om een reactie te versturen naar aanleiding van deze vacature. Klik hier om naar nieuw geplaatste Banen Zwolle te zoeken

Algemene omschrijving

Voor een groeiend bedrijf in de kaas, zijn wij op zoek naar een meewerkend voorman / voorvrouw. De meewerkend voorman / voorvrouw heeft een belangrijke rol binnen het productieproces. Je stuurt in deze functie een groep van +/- 15 tot 20 man aan. Je zorgt ervoor dat zij goed geïnstrueerd zijn. Doelstelling van de functie is het ondersteunen van de productieleider bij het zorgen voor een efficiënte en goedlopende productie met een goede kwaliteit. Het meewerken in de productie is ongeveer 80%.

Zodra er duidelijk is welke taken er uitgevoerd moeten worden op die dag, instrueer jij de medewerkers en gaan jullie samen aan de slag. Je werkt zelf hard mee en bent hierbij een voorbeeldfunctie voor de productiemedewerkers. Je stuurt de medewerkers aan waar nodig. Dit doe je met enthousiasme en overtuigingskracht. Tijdens het productieproces hou je continu de kwaliteit in de gaten en zorg je ervoor dat alle hygiëne regels worden nageleefd. Zodra je problemen signaleert met bijvoorbeeld de kwaliteit of het productieproces, meld je dat bij de productieleider. Ook signaleer en rapporteer je terugkomende productieproblemen. Aan het eind van de werkdag zorg je er samen met het team voor dat de afdeling er weer netjes uit ziet.

Gestelde eisen

Wat vragen wij:

• MBO opleiding
• Leidinggevende kwaliteiten en een helikopterview
• Minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie (pré)
• Bereid zijn om te werken in een gekoelde werkomgeving.
• Mondelinge en schriftelijke communicatie (je staat verbaal stevig in je schoenen)
• Resultaatgericht (hands-on mentaliteit)
• Stressbestendigheid
• Goed kunnen organiseren
• Hoge mate van verantwoordelijkheid
• Woonachtig in de regio Hoogeveen (er worden geen reiskosten betaald)

Ben jij in staat om een team draaiende te houden en te motiveren? Haal jij energie uit leidinggeven? Reageer dan nu via de sollicitatiebutton, en wie weet heb jij binnenkort deze mooie baan in een groeiende organisatie.

Uren

36

Salaris

1813

Meer informatie

Arbeidsvoorwaarden

Je komt te werken bij een snelgroeiend bedrijf in Hoogeveen. Wij bieden je een fulltime baan in dagdiensten 7:00 - 15:00 voor langere tijd. In eerste instantie zal je werkzaam zijn via Olympia. Bij gebleken geschiktheid zal je op contract worden genomen door de opdrachtgever. Dit contract kan vervolgens een vast contract worden.
Er worden in het bedrijf regelmatig cursussen aangeboden, zodat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.Keywords: teamleider, productieleider

Olympia Uitzendbureau, opgericht in 1969, behoort tot de top van uitzendorganisaties in Nederland en levert een breed scala aan personeelsdiensten binnen vrijwel alle marktsegmenten. Als enige grote uitzender hanteert Olympia een unieke franchiseformule: Alle lokale vestigingen zijn in handen van zelfstandige ondernemers. Door haar......
Lees meer over Olympia Uitzendbureau

Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ZwolleVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Zwolle Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Zwolle.
 • Gereedschap Slijper

  Vandaag geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Als gereedschapslijper ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de stansgereedschappen. Je reinigt, repareert en slijpt de gereedschappen en registreert de uitgevoerde werkzaamheden hiervan. Daarnaast bereid je de gereedschappen voor om ingezet te worden in de verschillende productieprocessen. Daarbij ben je in staat om gereedschappen in- en uit te bouwen waarbij jij verantwoordelijk bent voor de juiste voorbehandeling, smering en afstelling. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud...

  Olympia Uitzendbureau
 • Machinebankwerker RVS doorboren en ontbramen

  Gisteren geplaatst door Timing

  Voor onze opdrachtgever in Meppel zijn we op zoek naar een Machinebankwerker / Productiemedewerker in de RVS metaal. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het doorboren van de producten en het ontbramen. Je krijgt tekeningen in 2D aangeleverd van de afdeling werktuigbouwkunde, je krijgt tekeningen van verschillende hoeken van het betreffende product te zien. Jou taak is om het product tot op de laatste millimeter af te werken zoals op de tekening is weergeven. Dit houdt in dat je de...

  Timing
 • Hulpmonteur dak en gevelmontage

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Aangeven van gereedschap aan de monteur. Helpen vasthouden van dak- en gevelplaten en als je kunt monteren. Werklocatie schoonhouden, vegen, gereedschap opruimen. Materiaal in en uit de bus halen samen met de montagemedewerker.

  Olympia Uitzendbureau
 • Monteur / inbouwer Scheepsbouw

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Als inbouwer / monteur ben je van alle markten thuis. Zo ben je bezig met het inbouwen van motoren en het samenstellen van constructies binnen de schepen.

  Olympia Uitzendbureau
 • Fulltime operator rioolrenovatie regio Zwolle

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Als full time operator rioolrenovatie ga jij samen met je ploeg door heel Nederland de rioolputten reinigen en onderhouden. Hierbij rij je met de wagen met de kolkenzuiger rond.

  Olympia Uitzendbureau

ZwolleVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Zwolle

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Zwolle? Op de ZwolleVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ZwolleVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank

Statistieken

 • Aantal banen: 588
 • Aantal bedrijven: 32
 • Aantal CV's: 17