Meewerkend voorman / meewerkend voorvrouw

Baan gegevens

 • Bedrijf: Olympia Uitzendbureau
 • Plaats: Hoogeveen
 • Plaatsingsdatum: 12-01-2018
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 5 t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Tijdelijk contract
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ZwolleVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Zwolle Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Zwolle.
 • Fijn Mechanisch Monteur

  Gisteren geplaatst door Maintec Noordoost Nederland

  Als medewerker van de technische dienst ben jij, samen met jouw collega's, verantwoordelijk voor reparaties, onderhoud, revisie en modificatie van de de product-installaties, productieapparatuur en overige technische voorzieningen op mechanisch, hydraulisch en pneumatisch gebied. Diverse werkzaamheden hebben raakvlakken met elektrotechniek; affiniteit met elektro is dan ook zeker een pré. Doel van jouw inzet is de storingen tot een minimum te beperken en, waar mogelijk, te voorkomen. 

  Maintec
 • Monteur Assemblage met elektro kennis

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  In deze fulltime functie van monteur ben jij samen met je collega's verantwoordelijk voor de volledige montage en assemblage van grote exclusieve voertuigen. Dit doe je aan de hand van een technische tekening en instructies. Je monteert en stelt tussenproducten samen uit (kleine) mechanische onderdelen van mechatronische producten. Werkzaamhedenhet assembleren van diverse modules van de machines of een complete machine aan de hand van instructies, tekeningen, montage stuks-lijst en assemblage...

  Olympia Uitzendbureau
 • Logistiek medewerker

  Gisteren geplaatst door Maintec Noordwest Nederland

  De werkzaamheden bestaan o.a. uit het verwerken van binnenkomende materialen, inkoop, verkoop, het laden en lossen van vrachtwagens en het netjes houden van het terrein. Daarnaast ben je heb je zowel contact met interne als externe klanten. 

  Maintec
 • Ervaren lasser Scheepsbouw gezocht!

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Het maken van hoogwaardige lasverbindingen in scheepsconstructies en scheepsonderdelen. Het gaat hier om nieuwbouw. Je werkt als vakman lasser direct onder de teamleider of een senior lasser in de cascobouw.Het lassen van onderdelen volgens verschillende las methoden zoals elektrode, MIG, OP lassen. Er wordt zo veel mogelijk onder de hand gelast, maar ook andere posities komen voor. Lassen worden zo nodig uit meerdere lagen opgebouwd. De medewerker last stuiklassen in alle posities. Het...

  Olympia Uitzendbureau
 • Assistent bedrijfsleider fulltime regio Zwolle

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Als full time assistent bedrijfsleider ben jij medeverantwoordelijk voor het bedrijfsbureau. Jij coördineert de offerte en orderbehandelingen en kijkt naar de groeiplannen van het bedrijf. Je geeft mede sturing aan het bedrijf en optimaliseert de processen.

  Olympia Uitzendbureau

ZwolleVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Zwolle

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Zwolle? Op de ZwolleVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ZwolleVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank