Meewerkend voorman ICT

Baan gegevens

 • Bedrijf: Deltion College
 • Plaats: Zwolle
 • Plaatsingsdatum: 17-05-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Meewerkend voorman ICT
Zwolle, 0,8-1,0 fte.

Wij zoeken een nieuwe collega
Binnen de dienst Informatisering & Automatisering zijn wij op zoek naar een meewerkend voorman voor 0,8-1,0 fte binnen ons team Operations die zich thuis voelt in een complexe ICT-omgeving.

Functie-inhoud
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de beschikbaarheid, stabiliteit en continuïteit van de ICT-infrastructuur bestaande uit o.a. storageomgeving, Hyper-V virtualisatie laag, servers en webservers, applicaties, cloudoplossingen, onderwijs- en kantoorautomatisering.

Je stuurt project- en procesmatig het operationsteam (tien personen) en bent tevens verantwoordelijk voor de constante verbetering van processen, procedures en communicatie. Je werkt mee op de afdeling en participeert actief in projectgroepen. Bij grote wijzigingen of projecten zorg jij voor een goed geïnformeerde gebruikersorganisatie. Naast het beheer ben je met je team verantwoordelijk voor het initiëren en het uitvoeren van innovatieve projecten.

Je kunt goed met je technische collega’s overleggen en spreekt ook (in woord en geschrift) de taal van de business en het MT en bent in staat een architectuurontwerp en/of een change te vertalen naar mogelijke impact op de functionele werking voor de opdrachtgever.

Tijdens de dagelijkse werkzaamheden ben je het operationele aanspreekpunt voor informatiemanagement en projectleiders. Je durft lastige problemen aan te pakken, weet collega’s te mobiliseren en wil ook buiten kantoortijden mee draaien in stand-by diensten.

Gestelde eisen

Jouw profiel
Er wordt van je verwacht dat je over hbo-werk- en denkniveau beschikt. Je hebt minimaal vijf jaar ervaring als allround systeembeheerder en minimaal twee jaar ervaring in een leidinggevende of aansturende functie. Je bent zeer sociaal en communicatief vaardig, een absolute must in deze functie. Je bent van nature service- en klantgericht en bent resultaat- en oplossingsgericht in je aanpak. Kennis van processen in het mbo-veld is een pre. Verder is het van belang dat je ervaring hebt met projectmatig werken en sturen op resultaat. Je bent in je element als je meerdere projecten tegelijk onder handen hebt. Het is een pre als je beschikt over Prince 2 en ITIL-certificering.
Over bovenstaande werkzaamheden leg je verantwoording af aan de Manager Operations.

Beschik jij over:

 • Hbo-werk- en denkniveau, met (aanvullende) ICT-opleiding.
 • Hyper-V, Windows server, Microsoft SharePoint certificeringen.
 • Kennis van IT beheersprocessen (ITIL) en projectmatig werken (Prince 2).
 • Je wordt vrolijk en gemotiveerd van het werk van je teamgenoten en vindt het leuk om continu je eigen werk te verbeteren.
 • Ervaring met monitoring en alerting.
 • Aantoonbare relevante werkervaring op het snijvlak Business en IT.
 • Een drive om op de hoogte te blijven van technische ontwikkelingen, zoals Cloud, Mobile, Internet of Things, Virtualisatie e.d.
 • Je haalt energie uit het ontwikkelen en in de markt zetten van innovatieve diensten.
 • Een goed gevoel voor het signaleren van kansen bij klanten.
 • Ervaring met security en netwerken is een pre.

En ben/heb jij:
 • analytisch en stressbestendig,
 • zelfstandig, maar ook een teamplayer,
 • initiatiefrijk, proactief en standvastig,
 • goede communicatieve en sociale vaardigheden,
 • flexibel en trots op je geleverde werk.

Dan is deze baan iets voor jou!

Uren

Zie tekst.

Salaris

€ 3.789 p/m

Informatie over Deltion College

Deltion College
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ZwolleVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Zwolle Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Zwolle.
 • GIS Specialist

  Gisteren geplaatst door Maandag® Zwolle

  GIS Specialist gezocht voor een gemeente in de regio Zwolle. Deze gemeente is getypeerd door hun verschillende kernen en buitengebieden. Het is een betrokken gemeenschap met een actief verenigingsleven en veel ondernemerschap. De samenleving is continu in beweging en deze gemeente beweegt mee. Als GIS Specialist ben je onder andere verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de GEO-informatievoorziening en het uitbouwen en beheren van het GEO-informatiesysteem ten behoeve van de gehele...

  ICTerGezocht
 • Projectleider/planner ICT

  Toegevoegd op 17-05-2019 door Deltion College

  Projectleider/Planner ICT Zwolle, 0,8-1,0 fte Wij zoeken een nieuwe collega Binnen de dienst Informatisering & Automatisering zijn wij op zoek naar een Projectleider/Planner voor 0,8-1,0 fte. Functie-inhoud In de rol van projectleider/planner ben je voor meerdere ICT-projecten verantwoordelijk in termen van geld (budgetbewaking), planning (doorlooptijd), kwaliteit (inhoud en proces) en communicatie (intern en extern). Ook dien je de voortgang van projecten te bewaken, inclusief de...

  ICTerGezocht
 • Applicatiebeheerder ERP (Productiebedrijf, marktleider)

  Toegevoegd op 16-05-2019 door Aatop ICT

  Zin in een diverse en zelfstandige baan als Applicatiebeheerder (Microsoft Dynamics 365) bij een mooi bedrijf in Regio Kampen? Lees dan verder. Voor onze opdrachtgever, een productiebedrijf die marktleider is de sector is, zijn we op zoek naar een Applicatiebeheerder ERP. Je komt te werken in IT team van 3 mensen waar je verantwoordelijk bent voor het beheer en de ontwikkeling van de ERP software. Onlangs is onze klant gestart met de implementatie van een nieuw ERP-pakket (Microsoft Dynamics...

  ICTerGezocht
 • Informatie Analist

  Toegevoegd op 16-05-2019 door Maandag® Zwolle

  Ben jij een topper als informatie analist die bedrijfsprocessen in kaart kan brengen? Kan achterhalen wat de informatiebehoefte is en hoe de informatiestroom verloopt? Lees dan vooral verder. Voor een decentrale overheidsinstantie in de regio Twente ben ik op zoek naar een informatie analist voor 36 uur per week. Jouw taak als informatie analist is het in kaart brengen van welke problemen er zijn met betrekking tot een goede doorstroming van informatie en gaat hiervoor op zoek naar een...

  ICTerGezocht
 • Industrial Automation Engineer

  Toegevoegd op 14-05-2019 door Scania IT Nederland

  Scania IT Nederland B.V. zoekt een: Industrial Automation Engineer Zwolle – fulltime Ben jij een gedreven engineer met een passie voor Industriële Automatisering? Wil jij het verschil maken in een productieproces? Wil je in de praktijk zien werken wat je in theorie bedacht hebt? Ben jij ambitieus, flexibel en oplossingsgericht? Dan zoeken we jou! Wat ga je doen? Als Industrial Automation Engineer ben je verantwoordelijk voor het (be)schrijven, onderhouden en verbeteren van de machine...

  ICTerGezocht

ZwolleVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Zwolle

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Zwolle? Op de ZwolleVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ZwolleVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank