Senior Netwerkbeheerder

Baan gegevens

 • Bedrijf: Brunel Nederland B.V.
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 10-08-2018
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Vast contract, Detachering/Interim
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ZwolleVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Zwolle Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Zwolle.
 • Informatiemanager

  Gisteren geplaatst door Maandag® Zwolle

  Alle informatiestromen weer netjes in 1 overzicht, dit bewerkstelligen is waar jouw kracht ligt. Voor een mooie opdrachtgever in de regio Zwolle hebben wij een kans voor jou als Informatie manager. In jouw rol analyseer en bewaak je de inhoud van projecten op het gebied van informatiemanagement. Je gaat op proces en strategisch niveau de gehele informatiehuishouding onder te loep nemen. Daarnaast richt jij je op het (opnieuw) inrichten van de informatievoorziening en architectuur. Door...

  Maandag®
 • Helpdesk medewerker

  Toegevoegd op 12-10-2018 door Maandag® Enschede

  Help, ik kan mijn mail niet openen?! Weet en biedt jij de oplossing? Dan is de functie van Helpdesk medewerker iets voor jou. Samen met jouw collega's los jij dagelijks gebruikersproblemen op en beantwoord jij telefonisch vragen. Daarnaast neem jij ook graag initiatief door de organisatie te voorzien van gerichte werkinstructies in de vorm van handleidingen. 

  Maandag®
 • Vakantiewerk als (beginnende) Calculator

  Toegevoegd op 12-10-2018 door Olympia Uitzendbureau

  Iets anders dan een typisch bijbaantje, je gaat in de zomervakantie lekker fulltime aan de slag als (beginnende) Calculator. Na je vakantie periode kan je hier in de avonduren of op de zaterdag door blijven werken.Wil je al gelijk een streepje voor hebben op je nieuwe collega's? Dan heb je al eerder gewerkt met het programma 'AutoCad'. Heb je dit niet? Geen probleem, het jonge en leuke ervaren team willen je graag alles leren over dit tekenprogramma.

  Olympia Uitzendbureau
 • Informatie-architect

  Toegevoegd op 12-10-2018 door Maandag® Enschede

  Wat ga jij doen als informatie-architect?Adviseren over en ontwikkelen en beheren van de toekomstbestendige informatiearchitectuur, inclusief de onderlinge afhankelijkheden;toetsen van projecten en changes aan de PSA en architectuurrichtlijnen;opstellen van Project Start Architectuur (PSA) voor proces- en informatievoorziening gerelateerde projecten;adviseren over de juiste inrichting en professionalisering van architectuurorganisatie en -proces, en over verder uitbouwen van werken onder...

  Maandag®
 • Medewerker Digitale Informatievoorziening

  Toegevoegd op 12-10-2018 door Maandag® Enschede

  Archiefkasten vol met papieren dossiers zijn niet meer van deze tijd. Jouw hoofdtaak bestaat uit het bijhouden van het digitale archief bij een van onze opdrachtgevers. Zorg jij er graag voor dat de informatievoorziening binnen een organisatie digitaal toegankelijk wordt gemaakt en blijft? Werk jij graag zelfstandig, maar sta jij ook open voor werken in teamverband? Dan kom ik graag in contact met jou. Wie weet start binnenkort jouw nieuwe Maandag®.  

  Maandag®

ZwolleVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Zwolle

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Zwolle? Op de ZwolleVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ZwolleVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank