Online warenhuis zoekt Data Scientist

Baan gegevens

 • Bedrijf: CareerValue B.V.
 • Plaats: Zwolle
 • Plaatsingsdatum: 13-07-2018
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 t/m 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Als Data Scientist ga je hier samen met andere Data Science collega's en Data Engineers werken aan verbeteringen voor deze online warenhuis gigant. Hierbij kun je denken aan UX waarbij je Data Driven verbeteringen toepast. Je werkt aan ontzettend complexe datasets en gaat met Machine Learning ervoor zorgen dat het systeem zich constant verbeterd.

​In deze functie vertaal jij grote hoeveelheden (Big) Data en schrijf je heldere analyses om patronen van consumenten inzichtelijk te krijgen. Met gebruik van diverse Data analyse tools zoals RapidMiner, R (studio), Python en voor datawarehousing moet je denken aan Hive, Spark, MySQL.
Heb je passie voor grote hoeveelheden data? Dan is deze functie mogelijk interessant voor jou! Je wordt uitgedaagd om data te analyseren, te structureren en inzichtelijk te maken.
En als klap op de vuurpiijl ga je als Data Scientist met Predictive analyses je klant gedrag voorspellen!

Gestelde eisen

- Je hebt een HBO of WO afgeronde opleiding richting economie, wiskunde, data science, informatica of soortgelijke;
- Je hebt een aantal jaren ervaring met data analyse en data science;
- Je hebt ervaring met SQL, R, Python;
- Je hebt bij voorkeur ook ervaring met andere programmeertalen zoals Scala, C++, Java etc.;
- Je kan met data processen met Spark;
- Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelste taal in woord en geschrift;
- Je bent een teamplayer maar je kunt ook zelfstandig opereren, bijvoorbeeld bij een klant.

Uren

Zie tekst.

Salaris

Salaris in overleg

Informatie over CareerValue B.V.

Deze organisatie is een online warenhuis gigant met het hoofdkantoor gevestigd in Zwolle. Binnen de organisatie werken ruim 200 personen en de organisatie is al jaren een top werkgever om voor te werken. Werknemers krijgen o.a. volop de ruimte om zichzelf te ontwikkelen.Kom werken bij een van de grootste online warenhuizen van Nederland! Het bedrijf werkt continu aan het samenbrengen van de consument en product met als doel winkels ondersteuning te bieden bij het creëren van naamsbekendheid en er voor te zorgen dat hun producten goed op het web te vinden zijn voor de consument. Het online platform is een groot marktplaats voor iedereen in Nederland en je bent er zelf ook vast bekend mee. Er zijn op moment van spreken duizenden bedrijven aangesloten bij mijn klant en het assortiment is indrukwekkend te noemen.Wij zoeken een Data Scientist als versterking voor deze online warenhuis gigant! Ben jij dit? 

CareerValue B.V.
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ZwolleVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Zwolle Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Zwolle.
 • Vakantiewerk als (beginnende) Calculator

  Toegevoegd op 20-07-2018 door Olympia Uitzendbureau

  Iets anders dan een typisch bijbaantje, je gaat in de zomervakantie lekker fulltime aan de slag als (beginnende) Calculator. Na je vakantie periode kan je hier in de avonduren of op de zaterdag door blijven werken.Wil je al gelijk een streepje voor hebben op je nieuwe collega's? Dan heb je al eerder gewerkt met het programma 'AutoCad'. Heb je dit niet? Geen probleem, het jonge en leuke ervaren team willen je graag alles leren over dit tekenprogramma.

  Olympia Uitzendbureau
 • Teamleider DIV

  Toegevoegd op 18-07-2018 door Maandag® Zwolle

  Als teamleider DIV stel je jaarplannen vast, faciliteer en monitor jij de resultaten die jij samen met het team behaald. In de rol als teamleider DIV ga jij je bezighouden met het coachen en begeleiden van DIV medewerkers. Jij bent het aanspreekpunt en verantwoordelijk voor hun professionele ontwikkeling. Denk hierbij aan het voeren van voortgangs- en beoordelingsgesprekken. Naast deze verantwoordelijkheid implementeer jij de veranderdoelen van werkwijzen binnen de eenheid. Dit doe je in...

  Maandag®
 • Applicatie ontwikkelaar JAVA

  Toegevoegd op 17-07-2018 door Maandag® Zwolle

  Voor een grote organisatie in de regio Zwolle zijn wij opzoek naar een applicatieontwikkelaar/ beheerder. Hoe gaaf is het om je bezig te houden met beide elementen. Één van jouw taken is dat de applicaties functioneel blijven draaien. Jij bent met jouw kennis de juiste man of vrouw om de applicaties in de lucht te houden. Daarnaast zit je ook zelf ook aan de spreekwoordelijke knoppen om dit zo functioneel mogelijk in te richten. Jij bent hierbij verantwoordelijk voor het bouwen, testen,...

  ICTerGezocht
 • Applicatie ontwikkelaar JAVA

  Toegevoegd op 17-07-2018 door Maandag® Zwolle

  Voor een grote organisatie in de regio Zwolle zijn wij opzoek naar een applicatieontwikkelaar/ beheerder. Hoe gaaf is het om je bezig te houden met beide elementen. Één van jouw taken is dat de applicaties functioneel blijven draaien. Jij bent met jouw kennis de juiste man of vrouw om de applicaties in de lucht te houden. Daarnaast zit je ook zelf ook aan de spreekwoordelijke knoppen om dit zo functioneel mogelijk in te richten. Jij bent hierbij verantwoordelijk voor het bouwen, testen,...

  Maandag®
 • Technisch beheerder IT infrastructuur-Netwerk

  Toegevoegd op 13-07-2018 door Maandag® Enschede

  Samen met jouw collega's ben je verantwoordelijk voor het technisch beheer van het Brocade netwerk. Je draagt zorg voor de beschikbaarheid van connectiviteit en veilige verbindingen tussen gebruikers/werkplekken, servers, applicaties, storage en andere apparatuur die verbonden is met het netwerk. Daarnaast draag je zorg voor de bescherming van het netwerk tegen ongewenste aanvallen van buitenaf, hacking, malware, en dergelijke. Ook neem je deel in projecten.De meest voorkomende werkzaamheden...

  Maandag®

ZwolleVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Zwolle

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Zwolle? Op de ZwolleVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ZwolleVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank