Junior Support Engineer

Baan gegevens

 • Bedrijf: Scania IT Nederland
 • Plaats: Zwolle
 • Plaatsingsdatum: 12-01-2018
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Vast contract
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ZwolleVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Zwolle Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Zwolle.
 • Helpdesk medewerker

  Toegevoegd op 12-10-2018 door Maandag® Enschede

  Help, ik kan mijn mail niet openen?! Weet en biedt jij de oplossing? Dan is de functie van Helpdesk medewerker iets voor jou. Samen met jouw collega's los jij dagelijks gebruikersproblemen op en beantwoord jij telefonisch vragen. Daarnaast neem jij ook graag initiatief door de organisatie te voorzien van gerichte werkinstructies in de vorm van handleidingen. 

  Maandag®
 • Vakantiewerk als (beginnende) Calculator

  Toegevoegd op 12-10-2018 door Olympia Uitzendbureau

  Iets anders dan een typisch bijbaantje, je gaat in de zomervakantie lekker fulltime aan de slag als (beginnende) Calculator. Na je vakantie periode kan je hier in de avonduren of op de zaterdag door blijven werken.Wil je al gelijk een streepje voor hebben op je nieuwe collega's? Dan heb je al eerder gewerkt met het programma 'AutoCad'. Heb je dit niet? Geen probleem, het jonge en leuke ervaren team willen je graag alles leren over dit tekenprogramma.

  Olympia Uitzendbureau
 • Informatie-architect

  Toegevoegd op 12-10-2018 door Maandag® Enschede

  Wat ga jij doen als informatie-architect?Adviseren over en ontwikkelen en beheren van de toekomstbestendige informatiearchitectuur, inclusief de onderlinge afhankelijkheden;toetsen van projecten en changes aan de PSA en architectuurrichtlijnen;opstellen van Project Start Architectuur (PSA) voor proces- en informatievoorziening gerelateerde projecten;adviseren over de juiste inrichting en professionalisering van architectuurorganisatie en -proces, en over verder uitbouwen van werken onder...

  Maandag®
 • Medewerker Digitale Informatievoorziening

  Toegevoegd op 12-10-2018 door Maandag® Enschede

  Archiefkasten vol met papieren dossiers zijn niet meer van deze tijd. Jouw hoofdtaak bestaat uit het bijhouden van het digitale archief bij een van onze opdrachtgevers. Zorg jij er graag voor dat de informatievoorziening binnen een organisatie digitaal toegankelijk wordt gemaakt en blijft? Werk jij graag zelfstandig, maar sta jij ook open voor werken in teamverband? Dan kom ik graag in contact met jou. Wie weet start binnenkort jouw nieuwe Maandag®.  

  Maandag®
 • ICT Architect

  Toegevoegd op 12-10-2018 door Maandag® Zwolle

  Als ICT Architect van het domein dienstverlening ben jij verantwoordelijk voor de doorontwikkeling en aanpassing van systemen en processen.Deze functie als ICT Architect is specifiek gericht op de invulling van de visie op de digitale dienstverlening. Je maakt deel uit van het project Dienstverlening. Hierbij ontwikkel je concrete architectuurproducten zoals bijvoorbeeld architectuuradviezen en projectstartarchitectuur. Het gehele proces van de voorbereiding, begeleiding en acceptatie om tot...

  Maandag®

ZwolleVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Zwolle

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Zwolle? Op de ZwolleVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ZwolleVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank