Baliemedewerker leasebedrijf, Zwolle

Baan gegevens

 • Bedrijf: Consolid
 • Plaats: Zwolle
 • Plaatsingsdatum: 11-07-2019
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Als Baliemedewerker bij de afdeling Remarketing ga je aan de slag in een diverse functie, met als hoofdtaak het ondersteunen van de transporteurs bij het innemen en uitgeven van de voertuigen. Verder sta je de transporteurs te woord, zowel telefonisch als aan de balie, je neemt de auto’s in en verwerkt deze in het systeem. Je bent verantwoordelijk voor het uitgeven van de verkochte voertuigen. Dit doe je vanachter de balie samen met 5 enthousiaste collega’s!Ook kan het voorkomen dat je zo nu en dan een auto moet opstarten en verplaatsen vanwege veilingen. Daarom is affiniteit met de Automotive branche belangrijk in deze functie. In deze functie zal je eerst werkzaam zijn vanuit de vestiging in Hoevelaken. Rond Oktober verhuist het bedrijf naar Zwolle. In de periode dat je werkt in Hoevelaken wordt de reistijd al meegenomen als werkuren.

Uren

Zie omschrijving.

Salaris

Een bruto uur salaris van tussen € 11,50 - 13,50 per uur, afhankelijk van ervaring; Een parttime functie voor 24-32 uur in de week; Reiskosten € 0,19 per km (woon-werkverkeer); Uitzicht op vast dienstverband bij de opdrachtgever; Detachering contract met

Informatie over Consolid

DE WERELD IS IN BEWEGING Door alle technologische ontwikkelingen verandert de manier waarop wij meebewegen elke dag weer. Grenzen vervagen. Alles en iedereen is met elkaar verbonden. En elke plek is bereikbaar. Tegelijkertijd staan efficiëntie en duurzaamheid hoger op de agenda’s dan ooit. Waardoor de invulling van werk in vervoer en......
Lees meer over Consolid

Consolid
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ZwolleVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Zwolle Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Zwolle.
 • Autotechnicus, Leewarden

  Toegevoegd op 28-05-2019 door Consolid

  Diverse onderhoudswerkzaamheden, Reparaties, Het monteren van accessoires, En het stellen van een juiste diagnose.Je bent zelfstandig maar ook in teamverband lopen je werkzaamheden gesmeerd.

  Consolid

ZwolleVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Zwolle

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Zwolle? Op de ZwolleVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ZwolleVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank