Projectmanager

Baan gegevens

 • Bedrijf: Teqoia Assen
 • Plaats: Groningen
 • Plaatsingsdatum: 11-10-2018
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Vast contract, Detachering/Interim


Algemene omschrijving

Hoe ziet je dag als Projectmanager eruit en wat zijn je taken?
Het belangrijkste is dat je je projectteam leden aanstuurt, de projecten waarin gewerkt wordt zijn gericht op de Chemie of Food branche.
Je bent naast het aansturen ook verantwoordelijk voor het genereren van leads bij bestaande klanten, het uitbrengen van offertes en dien je als aanspreekpunt voor je klanten.
Daarnaast zorg je ervoor dat de technische toepassingen die gekozen worden goed aansluiten bij de wensen van de klant. Dit doe je door collega's te vragen en zelf de marktontwikkelingen in de gaten te houden.
Op financieel gebied ben je naast het uitbrengen van offertes ook verantwoordelijk voor bijvoorbeeld de facturatie, uren bewaking, inzetten van extra personeel en alle uitgaven binnen een project. Je zorgt ervoor dat de juiste kwaliteit geleverd wordt.

Je staat tussen het projectteam en de Business unit Manager en zorgt ervoor dat iedereen met tevredenheid naar het werk gaat en de projecten goed worden afgerond.

Gestelde eisen

Wil je voor de functie van Projectmanager in aanmerking komen, dan hebben we de volgende functie-eisen:
- Technische opleiding hebben afgerond en HBO werk en denkniveau hebben
- Ervaring binnen de Chemie of Food, dit is een harde eis aangezien je projecten hierin begeleid
- Minimaal 3 jaar projectmanagementervaring hebben
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in verband met de communicatie intern en extern

Uren

Afhankelijk van de functie.

Meer informatie

Arbeidsvoorwaarden

Een leuke job met mogelijkheden en veel verantwoordelijkheid!
Je komt het eerste jaar bij Teqoia in dienst en daarna kom je in dienst van de opdrachtgever. Sollicitatieprocedure

Heb je vragen over deze vacature, dan kan je naar Madelief bellen of mailen madelief.kiel@teqoia.com / +31 623373840. Heb je interesse in de vacature, dan kan je solliciteren via onze website of direct je CV naar mij doorsturen. Zodra wij de juiste kandidaat voor deze vacature gevonden hebben sluit de vacature. Geen probleem als je nog een opzegtermijn hebt.

Informatie over Teqoia Assen

De functie van Projectmanager is binnen een gerenommeerd ingenieursbureau die actief is in de sectoren Gas, Chemie en Food in Noord en Midden Nederland. De vestiging is in Groningen, maar kan ook zijn dat je voor projecten af en toe naar Zwolle gaat en klanten in Noord Nederland een bezoek brengt. Ze adviseren over, ontwerpen, bouwen en onderhouden industriële processen. Samen zijn er 100 medewerkers verdeeld over beide vestigingen, verdeeld over Process Engineering, Mechanical Engineering, Electrical Engineering en Industrial Automation. Er wordt nauw samengewerkt met de klanten om zo een waardevolle bijdrage aan een efficiënte en duurzame industrie te kunnen leveren.

Teqoia Assen
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ZwolleVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Zwolle Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Zwolle.
 • AutoCAD Engineer

  Vandaag geplaatst door Teqoia Oldenzaal

  Als AutoCAD Engineer maak je deel uit van een multidisciplinair projectteam.Hierbij werk je aan opdrachten voor diverse regionale en landelijke netbeheerders. Doordat je verantwoordelijk gaat zijn voor het ontwerpen en berekenen van installatie, speel je een belangrijke rol in de totstandkoming van de vervanging van een besturingssysteem van een middenspanningsinstallatie.De werkzaamheden lopen hierbij sterk uiteen. Je bent betrokken bij projecten in de nieuwbouw, renovatie en uitbreiding....

  Teqoia
 • Calculator conceptuele woningbouw

  Gisteren geplaatst door Teqoia Hengelo

  Jewerkt als werkvoorbereider aan offertes, begrotingen en de inkoop vanmaterialen voor diverse bouwprojectenJehoudt je bezig met:Offertes aanvragen,vergelijken en beoordelen samen met de calculator;begrotingen opstellen;Adviseren in ontwerp,materiaalkeuze en uitvoeringsmethodieken;Individuele wensen vankopers uitwerken met betrekking tot de prijsvorming;Verzorgen van de inkoopbij leveranciers en onderaannemers;Maken van overzichten vanbegrote budgetten en afgesloten contracten;Zorgen voor...

  Teqoia
 • Fietstechnicus

  Toegevoegd op 12-10-2018 door Maintec Bikeflex

  Wij zoeken een fietstechnicus voor onze klant rond Staphorst. Hierbij zul je zowel in de werkplaats als in de winkel zelfstandig werkzaamheden verrichten. Ben jij een enthousiaste fietstechnicus en een keiharde werker? Ben jij gemotiveerd en vind jij het leuk om je bijdrage te leveren in een klein en gezellig team?

  Maintec
 • Industrieël schoonmaker Abbott

  Toegevoegd op 12-10-2018 door Olympia Uitzendbureau

  Je gaat zelfstandig aan de slag binnen Abbott om de restproducten te verwerken en sorteren. Deze werkzaamheden kunnen plaatsvinden op een heftruck of met de hand. Je bent tijdens je dienst alle containers van Suez aan het nagaan of deze moeten worden vervangen. Tijdens je ronde blijf je alert op de werkvloer en pak je alle mogelijke gevaren voor de werkvloer mee. Zowel het buiten - als het binnenterrein vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Je bent dus een allround medewerker die helpt de...

  Olympia Uitzendbureau
 • Combinatie van productie- en logistiek medewerker!

  Toegevoegd op 12-10-2018 door Olympia Uitzendbureau

  In deze fulltime functie ga jij aan het werk in de productie en in de logistiek! Jij zorgt dat het aluminium bewerkt en gemonteerd wordt. Wanneer het product klaar is voor de klant regel jij dat het verzendklaar is. Je regelt de orders in het systeem en zorgt voor de juiste afhandeling. Een diverse functie!

  Olympia Uitzendbureau

ZwolleVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Zwolle

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Zwolle? Op de ZwolleVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ZwolleVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank