Mechanical Engineer Piping

Baan gegevens

 • Bedrijf: Teqoia Assen
 • Plaats: Groningen
 • Plaatsingsdatum: 11-08-2018
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Vast contract, Detachering/Interim


Algemene omschrijving

Het project waar je aan gaat werken is een nieuwbouwproject binnen de chemische sector binnen het Chemiepark in Delfzijl. Je komt te werken in een multidisciplinair project team. Binnen dit project maak je begrotingen en stelt planningen op. In samenspraak met collega engineers en constructeurs zorg je voor een adequaat ontwerp (concept fase) en werk je toe naar realisatiefase en uiteindelijk de inbedrijfstelling. Je bent dus van a tot z bij het project betrokken. Tijdens dit project zorg je voor een verslaglegging en leg je verantwoording af aan de projectleider/ lead engineer. De mogelijkheid bestaat ook om op termijn door te groeien naar Lead Engineer! 

Belangrijk dat je je bezig houdt met de veiligheid, gezondheid en duurzaamheid en een spil bent binnen het project.

Gestelde eisen

Als engineer is het belangrijk dat je initiatief toont en ondernemend bent en dat je vooruit kan denken met de klanten. Wil je voor de functie van Mechanical engineer in aanmerking komen, dan hebben we de volgende functie-eisen:
- Minimaal HBO opleiding richting Werktuigbouwkunde
- Enkele jaren ervaring binnen industriële projecten
- Ervaring met het ontwerpen van piping en process installatie (Autocad en Plant 3D)
- Ervaring met sterkteberekeningen
- En het wordt zeer gewaardeerd als je glimlach mee brengt


Uren

Afhankelijk van de functie.

Meer informatie

Arbeidsvoorwaarden

Deze functie is voor langere tijd, je krijgt eerst een contract aangeboden bij Teqoia of je komt direct bij de opdrachtgever in dienst wanneer dat je voorkeur geeft. Je salaris is afhankelijk van je werkervaring en ligt tussen de €4100 - €4800 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Teqoia heeft verschillende vestigingen in Nederland, waaronder de vestiging in Assen. Ons team bestaat uit 4 personen, de Accountmanagers, Recruiter en onze Sales & Administration Coördinator. We zijn dé specialist in de bemiddeling tussen hooggekwalificeerd technisch personeel en technische bedrijven. Onze opdrachtgevers bevinden zich in de (petro) chemische industrie, productie, voedingsmiddelenindustrie en olie & gas sector. We bemiddelen functies gevarieerd van tekenaar tot projectmanager, vanuit Assen voor de drie noordelijke provinciën.

Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid om direct deel te nemen aan de pensioenregeling. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopenSollicitatieprocedure

Heb je vragen over deze vacature, dan kan je naar Madelief bellen/appen of mailen madelief.kiel@teqoia.com/ +31 6 23373840 of het algemene nummer +31 592 345555.
Wanneer je interesse hebt in de vacature of op zoek bent naar een andere (technische) functie of standplaats, dan kan je je CV naar mij doorsturen.

Informatie over Teqoia Assen

Onze opdrachtgever is een gerenommeerd ingenieursbureau die actief is in de sectoren Gas, Chemie, Food en Energie Infra. Dit doen ze in de vakgebieden process, werktuigbouwkunde, elektrotechniek, instrumentatie en automatisering. Binnen de opdrachtgever heerst een open cultuur waar het gewaardeerd wordt als je mee denkt en gevraagd en ongevraagd advies geeft. Ontwikkeling van mens en organisatie staat hier voorop!

Teqoia Assen
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op ZwolleVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Zwolle Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Zwolle.
 • Industrieel schoonmaker (Tijdelijke baan)

  Eergisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Ter versterking van het team zijn wij voor de weken 34 t/m 38 op zoek naar meerdere gemotiveerde, betrouwbare en fysiek sterke vakantiekrachten die de functie van industrieel schoonmaker willen invullen. Industrieel reinigen vraagt om flexibiliteit, vakmanschap en inzicht en is niet te vergelijken met reguliere schoonmaakwerkzaamheden. Het betreft een functie met wisselende tijden (calamiteiten- en ploegendiensten) en wisselende werkplaatsen in voornamelijk Noord-Oost Nederland. In deze...

  Olympia Uitzendbureau
 • Industrieël schoonmaker Abbott

  Eergisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Je gaat zelfstandig aan de slag binnen Abbott om de restproducten te verwerken en sorteren. Deze werkzaamheden kunnen plaatsvinden op een heftruck of met de hand. Je bent tijdens je dienst alle containers van Suez aan het nagaan of deze moeten worden vervangen. Tijdens je ronde blijf je alert op de werkvloer en pak je alle mogelijke gevaren voor de werkvloer mee. Zowel het buiten - als het binnenterrein vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Je bent dus een allround medewerker die helpt de...

  Olympia Uitzendbureau
 • Productiemedewerkers

  Eergisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Als fulltime productiemedewerker ben jij o.a. verantwoordelijk voor het handmatige aanbrengen van producten op het eindproduct. Je werkt in een overzichtelijke loods op je eigen werkplek.

  Olympia Uitzendbureau
 • Administratief medewerker gezocht in Kleve!

  Eergisteren geplaatst door YoungCapital

  Functieomschrijving Krijg jij energie van logistieke processen en de contractuele afhandeling daarvan? Onze opdrachtgever is opzoek naar een ervaren administratief medewerker die contact kan onderhouden met leveranciers en klanten. Jij bent een kei in plannen en je bevat een grote mate van stressbestendigheid. Tijdens deze job op het kantoor in Kleve, vlakbij de Nederlandse grens, ga jij je bezighouden met het genereren en het bewaken van inkoop- en verkoopcontracten. Daarnaast staan...

  YoungCapital
 • Uitdaging als medewerker bedrijfsbureau in Kleve!

  Eergisteren geplaatst door YoungCapital

  Functieomschrijving In Duitsland, net over de Nederlandse grens, zit een grote speler in de metaalafvalverwerking. Zij zijn op zoek naar een stressbestendige medewerker die affiniteit heeft met de logistieke sector. Jouw taken zullen onder andere bestaan uit het opstellen en bewaken van inkoop- en verkoopcontracten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het registreren van inkomende- en uitgaande goederen aan de weegbrug en zul je keuringsrapporten van het materiaal verwerken. Met de...

  YoungCapital

ZwolleVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Zwolle

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Zwolle? Op de ZwolleVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ZwolleVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank