De Werfwinkel

Zwolle, Overijssel


Bedrijfsinformatie De Werfwinkel

De Werfwinkel Wij zijn Ulrike, Romy & Yvonne en samen vormen wij het team van De Werfwinkel.
Sinds mei 2018 bestaat De Werfwinkel. We richten ons op de werving van vacatures en kandidaten in Zwolle en werken vanuit ons kantoor aan de Zwartewaterallee 46 in Zwolle. Omdat we graag inhoudelijk over een vacature praten werken we alleen op afspraak. Uiteraard kan je je als kandidaat wel inschrijven zodat je onze mails ontvangt waarin je op de hoogte wordt gehouden van de vacatures.

Uitzend- en Werving & Selectiebureaus zijn er genoeg. Wij bij De Werfwinkel doen het net even anders. Zo zijn onze tarieven voor alle opdrachtgevers gelijk, dus de kandidaat bepaalt zijn/haar voorkeur en niet de recruiter of intercedent (of erger; de manager). Bovendien werken wij naast de reguliere kanalen met onze eigen e-recruiters, waarmee we een waardevolle database hebben van minimaal 15.192 potentieel geschikte kandidaten. We leggen je graag uit hoe en waarom we dit doen.

Adresgegevens

De Werfwinkel
Zwartewaterallee 46
Zwolle, Overijssel
https://dewerfwinkel.nl/
06-41458865

1 Vacature van De Werfwinkel

Hieronder vindt u alle vacatures geplaatst door De Werfwinkel.

 • Weekendhulp als medewerker frietwinkel

  Plaatsingsdatum: 24-04-2019
  Plaats: Zwolle
  Dienstverband: Tijdelijk contract

  Voor een frietwinkel in Zwolle zoeken wij weekendhulpen. Ben jij vrijdag en zaterdag en af en toe zondag beschikbaar van 17:00 - 20:15 en ben jij klantvriendelijk en servicegericht? Solliciteer direct! Voor een...

  Topbaan

ZwolleVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Zwolle

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Zwolle? Op de ZwolleVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

ZwolleVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank